Hvem kan være med?

Image

Hvem kan være med?

Vi afholder forløb for både åbne grupper af ledere og ledergrupper. Deltagerantallet er min. 8 og max. 12. De åbne hold består af enten letøvede/øvede ledere eller erfarne/meget erfarne ledere. Ledergrupper kan være på alle niveauer.

Hvorfor deltage på dette forløb?

Du har sandsynligvis været på en del lederkurser eller måske en lederuddannelse og har læst meget om ledelse. Du har opdaget, at ledelse er mere end teknik eller værktøjer. Du har erkendt, at ledelse er kompleks og at relationer spiller en afgørende rolle for samspillet og flowet i den arbejdsmæssige sammenhæng. Du ved meget om ledelse og kan sikkert også sætte ord på mange elementer i ledelse.

Men du har også en tvivl. En tvivl om hvordan du mærker ledelse, om hvordan du bærer og bruger dig selv og om hvordan du indgår i professionelle relationer til andre. Du er også i tvivl om, hvilken betydning og effekt din ledelse har. Og om, hvordan andre ser dig i din ledelse. Du er ikke blank på disse spørgsmål, men nærer en sund tvivl og nysgerrighed.

Dette forløb giver dig mulighed for at komme tættere på dig selv i dit ledelsesarbejde og få indsigt i, hvordan du skaber optimale, professionelle relationer. Du lærer meget om, hvordan din virkelighed og dagligdag bedst muligt kan hænge sammen med din ledelse. Og du vil blive udfordret og komme til at lære meget af at være og arbejde sammen med andre ledere og deres virkeligheder.