Dennis F. Rasmussen

DENNIS F. RASMUSSEN
MOBIL:
+45 4268 0140
MAIL:
dennis.rasmussen@playingfield.dk

Jeg er uddannet erhvervspsykolog (cand.psych., Københavns Universitet, 1991) og har i mere end 25 år arbejdet med coaching, leder-, ledelses- og organisationsudvikling, både som leder selv og som ledelseskonsulent i forskellige typer af organisationer og virksomheder.

Jeg har derudover taget en masteruddannelse i Ledelse og Innovation (Leadership And Innovation in Complex Systems, Århus Universitet, 2018). Jeg har altid haft ”et meget tæt forhold” til ledelse og ledelsesfaget.

Jeg sætter stor pris på ledere, der tager deres rolle og ansvar for andre mennesker alvorligt, og holder meget af at samtale og tænke om ledelse med ledere gennem refleksive dialoger og aktiv udfoldelse.

Jeg er en kompetent iscenesætter og træner, giver anvendelig og præcis feedback og er en erfaren procesleder.

Besøg mig på min hjemmeside playingfield.dk.